CM Systems

Beléptető rendszerek

Jelen korunkban a beléptető rendszerek már nem csak biztonsági, hanem szabályozási és adminisztratív feladatokat is ellátnak. Biztonsági szempontból az illetéktelen belépésének megakadályozásán túl szabályozza, hogy ki mely területekre léphet be és, illetve akár a munkaidő nyilvántartást is elkészítheti a belépések és távozások alapján.

Beléptető rendszereink az önálló működés mellett a céges CRM rendszerbe illesztve, megfelelő interface-ek kiépítésével kapcsolódhatnak a már meglévő ügyfél/dolgozói adatbázisokhoz megkönnyítve a regisztrációt a beléptető azonosító kártyákhoz.

Minden rendszerünk az alapstatisztikákon, riportokon felül személyre szabható nyilvántartásokat készíthet speciális lehetőségek beállításával, a felhasználók paraméterei és az időintervallum függvényében.

Beléptető rendszerek

Belépési azonosításhoz a megszokott proximity kártyákon felül,
akár már mobil készülékkel is azonosítható és engedélyezhető a belépés (Android és IOS rendszereken).

Beléptető rendszereink segítik a belépésnél a vendégekkel, munkatársakkal folytatott kommunikációt. A megszokott azonosító kártya olvasón felül, akár érintőképernyős információs portál is elhelyezhető a belépési pontra, amely pontosan tájékoztatja a belépőt (szükséges céges információkról, promóciós lehetőségekről, a célterületről, belépés/távozás céljáról, stb.), amelyekre az érintőképernyőnek köszönhetően választásra vagy válaszadásra is van lehetőség. A beléptető portál nem csak az információ átadásban hasznos, hanem a belépés során kapott adatok további felhasználásra is lehetőséget nyújt.